Πάνος Νάτσης: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1 σε ηλικία 31 ετών ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε για τρίτη χρονιά στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», πριν σκοτωθεί στο μοιραίο τροχαίο, βρισκόταν στα γενέθλια της συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και άλλους συνεργάτες του.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε πριν από λίγο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη,

Μαργαρία Δρούτσα, η οποία είπε: «Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι.

Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ό,τι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη».

Διαβάστε ακόμα:

Σταμάτης Μαλέλης για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δε με ενθουσιάζει, υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που είναι ψυχροί»

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 31 του χρόνια;

Πάνος Νάτσης: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο 31χρονος ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα