Πάνος Βλάχος: Με ποια γνωστή ηθοποιό φημολογείται ότι ειναι ζευγάρι;

Μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Πάνος Βλάχος φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού το πρωί της Κυριακής 29/1 στην εκπομπή «Γεια σου», επικαλούμενη ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Σύμφωνα με το

ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και πλέον ειναι αχώριστοι. Ωστόσο, προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους για τον εαυτό τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο έρωτας είναι σαν το χαστούκι γιατί πάντα σε ξεβολεύει, είτε έχει θετική είτε αρνητική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση έχει αυτή τη λειτουργία, να σε ξυπνήσει. Για αυτό και τα περισσότερα έργα μιλούν για τον έρωτα. Σε κάθε ταινία είναι η σκηνή που περιμένεις να δεις. Έτσι τον βιώνω τον έρωτα. Μου φαίνεται μια πολύ γλυκιά και αθώα κατάσταση», είχε δηλώσεις σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ο Πάνος Βλάχος.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιανός: Απαθανατίζει την κόρη του, Βαλέρια στον Άγιο Δομίνικο!

Έλενα Τσαγκρινού: Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της -«Μου λένε “πώς έγινες έτσι;”»

Κατερίνα Πεφτίτση: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον Queer σύντροφό της -Το σύμφωνο συμβίωσης και η καταγωγή του

Keywords
Τυχαία Θέματα