Πάολα – Τέμπη: Έδωσε τα χρήματα από την εμφάνισή τη σε 6 τραυματίες που βρίσκονται στην εντατική

Σάλος είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την απόφαση της Πάολα να ανέβει στη σκηνή και να κάνει κανονικά το πρόγραμμά της μετά το τριήμερο εθνικό πένθος για το δυστύχημα στα Τέμπη. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πλούταρχος που βρίσκεται στο ίδιο σχήμα, διαχώρισε τη θέση του και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν στα Μέσα, αναφερόταν πως τα έσοδα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας το Σάββατο 4/3 θα δοθούν είτε στα θύματα της τραγωδίας είτε στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ωστόσο,

καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν υπήρξε ανακοίνωση σχετικά με το τι συνέβη.

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/3, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ότι τα έσοδα της Πάολα δόθηκαν σε έξι τραυματίες του φονικού δυστυχήματος, οι οποίοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους, αφού νοσηλεύονται στην εντατική.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειές τους από την αρχή της εβδομάδας. Η Πάολα θέλησε να κινηθεί αθόρυβα, αποφεύγοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις ανακοινώσεις. Η τραγουδίστρια έμαθε με τη βοήθεια ανθρώπων του νοσοκομείου ποιοι έχουν πραγματική ανάγκη τα χρήματα και τους τα δώρισε.

Εκτός από την ίδια, βέβαια, χρήματα έδωσε και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, «Fever».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στον Μπιμπίκη – «Κάπου ντροπή»

Ευδοκία Τσαγκλή: Η σοκαριστική εξομολόγηση για όσα έζησε στα Τέμπη – «Αν υπάρχει κάτι σε κόλαση, είναι ότι πιο κοντά έχω φτάσει»

 Σχίζας – Παναγιώταρου: Επισκέφτηκαν την Παναγία της Τήνου – Όσα έγραψαν στις αναρτήσεις τους

Keywords
Τυχαία Θέματα