Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου -Η κοινή δήλωση

Tίτλοι τέλους έπεσαν ξαφνικά στον γάμο γνωστού ζευγαριού του Hollywood. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια, ωστόσο πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Ο λόγος για τη Sofia Vergara και τον Joe Manganiello. Σε δήλωσή του στο Page Six, το πρώην πλέον ζευγάρι αναφέρει για τον χωρισμό του: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική

μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

JUST IN: Sofía Vergara and Joe Manganiello divorcing after 7 years of marriage https://t.co/JzCpkdJTfy pic.twitter.com/1UEK3FUrqv

— Page Six (@PageSix) July 17, 2023

Μέχρι στιγμής, οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού τους, ωστόσο πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε στα media ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται.

Οι δυο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι το 2014 και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στη Φλόριντα.

Ο 46χρονος σε μια από τις σπάνιες φορές που είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, είχε πει στο περιοδικό Cigar Aficionado: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα προτιμούσα να περνάω χρόνο. Αυτή ήταν για μένα. Οι άνθρωποι λένε πράγματα όπως: “Ο γάμος και οι σχέσεις είναι δουλειά”. Αλλά δεν είναι. Η ζωή είναι δύσκολη. Το να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σου προκύπτουν είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Γκούμας: Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος του Star -«Έδωσα τον προσωπικό μου αγώνα για το σπίτι μου»

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα για τη φωτιά στη Σαρωνίδα -«Ήταν εκεί η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια»

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα