Πάτρα – Γρηγόρης Λέων: Η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή προκαλεί ανατριχίλα

Οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται και σύμφωνα με τους ειδικούς μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τη «λύση» του μυστηρίου. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που παρακολουθεί και ερευνά την υπόθεση σχεδόν καθημερινά τοποθετείται μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το πρωί

της Τρίτης 22/3, ο Γρηγόρης Λέων προέβη σε μια ανάρτηση που προκαλεί ανατριχίλα, καθώς δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «DiMaio’s Forensic Pathology», το οποίο αποκάλυψε πως του το έστειλε ένας συνάδελφός του από την Αμερική. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα περιγράφεται η ιστορία μιας οικογένειας, της οποίας τα δύο παιδιά είχαν επεισόδια άπνοιας, κυάνωσης, βραδυκαρδίας και απουσία αισθήσεων.

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν το 5 μηνών κοριτσάκι παρατήρησαν πως τα επεισόδια συνέβαιναν είτε όταν το παιδί κοιμόταν είτε μόλις ξυπνούσε. Τα επεισόδια ήταν πολύ συχνά, με τη μεγαλύτερη περίοδο ανάμεσα σε δυο περιστατικά να είναι 72 ώρες. Όντες καχύποπτοι για το ακριβώς συμβαίνει, οι γιατροί αποφάσισαν να βάλουν κρυφές κάμερες στο δωμάτιο που νοσηλευόταν το παιδί.

Τότε, «έπιασαν» τη μητέρα να φιμώνει το παιδί, τοποθετώντας την παλάμη του ενός χεριού στο πρόσωπό του. Η ίδια κρατούσε το χέρι της στη συγκεκριμένη θέση για 90 δευτερόλεπτα. Η καρδιά άρχιζε να ρίχνει σφυγμούς 30 δευτερόλεπτα μετά την απόφραξη της αεροφόρου οδού.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Όλο αυτό το παρακολουθούμε και μέσα μας η καρδιά μας σφίγγεται»

 Νίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αλλαγή ώρας της εκπομπής του

 Πάνος Καμμένος: Αγνώριστος στη νέα φωτογραφία που ανέβασε στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα