Πάτρα-Γρηγόρης Λέων: «Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν μπορεί να υπάρχει»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σήμερα το πρωί (27/3) ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Ο ίδιος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας, τονίζοντας ότι σιγά-σιγά βαίνει προς το τέλος της.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στον θάνατο της Μαλένας, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι «από την αρχή η αιτία θανάτου ήταν μια επιστημονική κρίση που προφανώς δεν ήταν ορθή. Το ευτύχημα ήταν ότι έχουν καταγραφεί τα δεδομένα σωστά. Στα δείγματα που εστάλησαν για ιστολογική εξέταση δεν υπάρχει αμφισβήτηση επί αυτών. Ήμουν από τους πρώτους που είπαν ότι έχουμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική έκθεση».

Στη

συνέχεια, ο ιατροδικαστής συμπλήρωσε ότι «εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν μπορεί να υπάρχει. Εκτιμώ ότι το μείζον είναι να βρεθεί λύση για τους τρεις θανάτους, να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση».

Ωστόσο, ζήτημα υπάρχει και με τον θάνατο της Ίριδας και την αγενεσία φλεβοκόμβου που αναφέρεται στην έκθεση.

«Το να έχει κάποιος αγενεσία του φλεβόκομβου και να είναι καλά μέχρι τους 6 – 7 μήνες και ξαφνικά να πεθαίνει από αυτό, δεν ταιριάζει. Το θέμα της αγενεσίας είναι μπερδεμένο. Υπάρχει ενδεχόμενο λάθους στη νεκροψία – νεκροτομή. Δεν ταιριάζει με την κλινική εικόνα. Ένα υγιέστατο άτομο δεν μπορεί να πεθάνει ξαφνικά από αγενεσία. Νομίζω ότι κάτι άλλο έχει συμβεί αλλά δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γι’ αυτό», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα:

Δήμος Βερύκιος: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα έδινε όλα για την Ελένη Μενεγάκη»

Χρηστίδου-Κούγιας: Νέα ένταση στον αέρα του “Χαμογέλα και πάλι” -«Έχω ανατριχιάσει, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα;»

Oscars 2022: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες!

Keywords
Τυχαία Θέματα