Πάτρα: Η αντίδραση Ρούλας – Μάνου, όταν δημοσιεύτηκε η είδηση της ανακοπής της Τζωρτζίνας

Η υπόθεση της Πάτρας έχει απασχολήσει και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα το πανελλήνιο, με τις Αρχές να ερευνούν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι… Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται από τον περασμένο Μάρτιο στις φυλακές ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αποστασιοποιηθεί από τα Μέσα και κρατάει επικοινωνία μόνο με ελάχιστα άτομα.

Τις τελευταίες ημέρες έρχονται στο φως αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού, τις εντάσεις και τις διαφωνίες που είχαν αναφορικά με διάφορα θέματα. Η εκπομπή

T-live αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 πώς αντέδρασε το πρώην ζευγάρι, όταν γνωστοποιήθηκε στα Μέσα ότι η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή και βρίσκεται στην εντατική.

Δείτε αναλυτικά τους διαλόγους του πρώην ζευγαριού

Μάνος: Ποια sites το έγραψαν; Πες μου λίγο, όπου το έχεις δει.

Ρούλα: Το «…» και το «…» έχει στείλει η Δήμητρα να τα κατεβάσουν. Η … δεν το ξέρει και είναι στο Facebook. Δεν σέβονται τίποτα, θα έχουμε κι άλλα. Θα γίνει χαμός!

Ρούλα: Τα «…» το κατέβασαν. Και είναι νύχτα. Το πρωί θα γίνει χαμός.

Μάνος: Δεν το βλέπω πουθενά. Το έψαξα στο site τους. Θα τους … το σπίτι όλων…

Ρούλα: Στο Facebook το ανέβασαν και το πήραν κάποιοι. Το κατέβασαν όλοι..

Στις 13 Απριλίου το ζευγάρι έχει ακόμα έναν άκρως αποκαλυπτικό διάλογο, με τον Μάνο Δασκαλάκη να ζητάει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι ιδιαίτερα προσεχτική με τις αναρτήσεις της στα social media

Ρούλα: Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το Facebook;

Μάνος: Γιατί;

Ρούλα: Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια. Και μόλις βγει το παιδί, σβήσε με, δεν έχω θέμα.

Μάνος: Μη δημοσιεύεις τίποτα στο Facebook και μην με ταγκάρεις πουθενά. Δεν θέλω να ανέβει τίποτα από εμένα. Θα σε ξεμπλοκάρω τώρα.

Ρούλα: Για τη Μαλένα γιατί;

Μάνος: Έτσι. Δεν θέλω καμία δημοσίευση όσο είναι το παιδί μέσα. Δεν θα ασχολούμαι με το Facebook και καλό είναι, γνώμη μου, να μην ανεβάσεις τίποτα ούτε εσύ αυτή τη στιγμή.

Ρούλα: Οκ, με έχεις μπλοκ και στο Instagram;

Μάνος: Δεν ξέρω. Έχεις φτιάξει και δεύτερο Instagram;

Ρούλα: Εγώ όχι, ένα έχω.

Μάνος: Είσαι σίγουρη;

Ρούλα: Ναι παιδί μου. Ένα έχω, αυτό που είχα. Γιατί είδες κι άλλο;

Μάνος: Ναι, έχεις κι άλλο.

Όταν κάποια sites δημοσίευσαν την είδηση ότι η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή και βρίσκεται στην εντατική, η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε ξανά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η 33χρονη ανέφερε ότι δημοσίευσαν φωτογραφίες της μικρής Τζωρτζίνας και μετέφεραν τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της. Τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε ότι θα βρουν έναν δικηγόρο να ασχοληθεί με αυτά τα άρθρα.

Διαβάστε ακόμα:

 Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες από 1η Ιουνίου – Πού θα παραμείνουν υποχρεωτικές

 MasterChef: Απόψε η τελευταία ομαδική δοκιμασία σε ένα αξέχαστο ταξίδι!

 Μαρία Ψάλτη για Χριστίνα Ψάλτη: «Δεν έχουμε επαφές, δεν ξέρω αν επικοινώνησαν μαζί της για την εκταφή του πατέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα