Πάτρα: Κατατέθηκε το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας – Ασφυκτικός ο θάνατός τους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Το πρωί της Δευτέρας 20/6 κατατέθηκε το πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Το πόρισμα αναφέρει πως ο θάνατος των δύο κοριτσιών οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας δείχνει ότι τόσο ο θάνατος της Μαλένας όσο και ο θάνατος της Ίριδας προήλθαν

από ασφυξία. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επηρεάσει την ποινική διαδικασία, αφού η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρείται η νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 3,5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας.

Να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη βρίσκεται από τον περασμένο Μάρτιο στις φυλακές Κορυδαλλού και επιμένει στην αθωότητά της.

Παράλληλα, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένης Λεγάτου. Η ίδια καταθέτει στις Αρχές ήδη εδώ και 2,5 ώρες. Να σημειωθεί πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν έχει ακόμα κληθεί να καταθέσει.

Διαβάστε ακόμα:

 Άγριες Μέλισσες: Διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πήρε «πράσινο φως» από τον διευθυντή των φυλακών να επιστρέψει στα μεροκάματα

 Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για τον γάμο τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα