Πάτρα: Νέα αποκάλυψη για τη σπιτονοικοκυρά -«Μετά τον θάνατό της, κάποιος σήκωσε τη σύνταξή της»

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Την ίδια στιγμή, η έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς των δύο γονιών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα στα οποία δεν έχει δοθεί ακόμη απάντηση.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (15/4), μία σημαντική πληροφορία ήλθε στο φως

σχετικά με ένα περιστατικό που ακολούθησε λίγο μετά τον θάνατο της 69χρονης γυναίκας.

Μιλώντας στην εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε  ότι κάποιο πρόσωπο έκανε μετά το θάνατο της σπιτονοικοκυράς ανάληψη της σύνταξης που λάμβανε, από ΑΤΜ της τράπεζας που διέθετε τραπεζικό λογαριασμό .

Ο ίδιος τόνισε πως το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί και επισήμως από τον ΕΦΚΑ. «Ποιος έλαβε τη σύνταξη της νεκρής; Ποιος παρότι η γυναίκα είχε πεθάνει λάμβανε τη σύνταξη; Μήπως εκείνος που είχε το πληρεξούσιο στα χέρια του; Είναι διασταυρωμένο», δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουμε καταθέσει εδώ και μία εβδομάδα αίτημα στην εισαγγελία Πατρών για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς, για να δούμε πως το ζευγάρι προφασιζόταν ότι ήταν άλλα τα αίτια του θανάτου της, ότι είχε ανίατη ασθένεια και πώς η πιστοποίηση του θανάτου από τους γιατρούς λέει ότι τα αίτια είναι παθολογικά Να δούμε αν τελικά υπάρχουν εκτός από τις πράξεις και παραλήψεις. Θα δούμε αν συνδέονται οι θάνατοι των παιδιών με αυτόν της σπιτονοικοκυράς. Για όποιον έχει ευθύνη και πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη θα αποφανθεί αργά ή γρήγορα και η ανακριτική και εισαγγελική αρχή… Δεν αναζητούμε μόνο την οικονομική κατασπατάληση της περιουσίας. Υπάρχουν και άλλα περιουσιακά στοιχεία στα οποία ίσως να υπήρχε κακοδιαχείριση. Η γυναίκα πέθανε από σήψη, την είχαν παρατήσει. Το πληρεξούσιο γράφει ότι ο κ. Δασκαλάκης ήταν αρμόδιος για να παρέχει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτή τη γυναίκα. Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες ότι το ζευγάρι δεν πρόσεχε την άτυχη γυναίκα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πάτρα: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Ρούλας και του Μάνου «σπάει» τη σιωπή του -«Μακάρι να μην τη γνώριζα ποτέ»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για εφτά χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα