Πειραιάς: Τα σπαρακτικά λόγια του αδελφού του 36χρονου -«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, βοηθούσε τους πάντες»

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που προορισμός του ήταν το Ηράκλειο της Κρήτης .

Ο εν λόγω

άντρας  ονομαζόταν Αντώνης Κ. και είχε καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο και  ζούσε μαζί με έναν εκ των αδερφών του, ο οποίος ενημερώθηκε για τον θάνατό του νωρίς το πρωί της Τετάρτης (6/9). Ο άνδρας δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, βοηθούσε τους πάντες»

Σπαρακτικά είναι τα λόγια έτερου αδελφού του άτυχου άνδρα, ο οποίος μίλησε στο ίδιο μέσο ενημέρωσης για το τραγικό περιστατικό.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου. Ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε», ανέφερε αρχικά

«Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο αδερφός του 36χρονου ανέφερε: «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία».

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε on air για τον θάνατο του 36χρονου -«Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι»

Γενέθλια για τον Μίνω Μάτσα: Η τρυφερή ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα