Πείτε αντίο στα beach waves και καλωσορίστε τα ωραιότερα hair trends του Φθινοπώρου

Το μόνο που έχει μείνει από το καλοκαίρι είναι οι φωτογραφίες και σε κάποιες από εσάς μία υποψία μαυρίσματος. Το salt spray βρίσκεται πλέον κρυμμένο στο ντουλάπι του μπάνιου σας και τα νέα hair trends είναι εδώ για να τα αντιγράψετε. Ναι τα beach waves είναι παρελθόν. Μη σκάτε όμως οι hairstylists

έχουν τις καλύτερες ιδέες για εσάς.

Εμείς επιλέξαμε ήδη τις ωραιότερες. Εσείς δεν έχετε παρά να αποκτήσετε την αγαπημένη σας σήμερα κιόλας.

9o’s bob: Η Kim Κardashian έκανε την αρχή με αποτέλεσμα το κλασικό bob της συγκεκριμένης δεκαετίας να έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Βέβαια η Kim δεν άντεξε για πολύ και ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist Chris Appleton να τοποθετήσει και πάλι τα αγαπημένα της exensions. Το παραβλέπουμε όμως και παραμένουν στην τάση. Είναι κοντό, λαμπερό και sleek.

Αφέλειες: French style, κομψές, μακριές αλλά και ελαφρώς πιο κοντές. Όχι baby bangs τη φετινή σεζόν. Οι αφέλειες που προτείνουν οι hairstylists ταιριάζουν τόσο στο bob όσο και στα πιο μακριά μαλλιά. Είναι ανέμελες, αυστηρές αλλά και σγουρές. Αυτό σημαίνει πως αν έχετε φυσικά, κατσαρά μαλλιά τολμήστε μιας και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ever.

Χρώμα: Και δεν εννοούμε ξανθό, καστανό ή κόκκινο αλλά παστέλ ή ακόμη και neon. Είναι και πάλι τάση αφού οι haircolorists επιμένουν πως εκτός από τις κλασικές αποχρώσεις μπορείτε να επιλέξετε ροζ, γαλάζιο ή λιλά.

Half up do: Οι αλογοουρές θεωρούνται ξεπερασμένες και ειδικά οι ψηλές και sleek. Το half up do όμως όχι. Αντιθέτως επανέρχεται στο προσκήνιο δυναμικά αντικαθιστώντας το αγαπημένο χτένισμα της Ariana Grande που γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε. Το φθινόπωρο θα μαζέψετε τα μαλλιά σας μισά-μισά που καταλήγουν σε αλογοουρά ή ακόμη καλύτερα σε έναν μικρό, ανέμελο κότσο. Μπορείτε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο look όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας. Δείχνει εξίσου ωραίο σε bob, lob ή πολύ μακριά μαλλιά.

Πηγή: Getty Images, Pinterest

Διαβάστε ακόμη:

H Hannah Bronfman υιοθέτησε το negative space mani με τις ωραιότερες φθινοπωρινές αποχρώσεις

Η Julianne Hough σας υπενθυμίζει ένα glam hair look που θα αναβαθμίσει το bob στην επόμενη βραδινή σας έξοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα