Πέννυ Μπαλτατζή: «Η δεύτερη αποβολή με διέλυσε»

Η Πέννυ Μπαλτατζή έδωσε συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά – δες» και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω ενός προβλήματος υγείας της μητέρας της αλλά και για τις δύο αποβολές που είχε πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της.

«Εκείνη την περίοδο που παντρεύτηκα με τον Χρήστο, έπαιζα με τον Δήμο Αναστασιάδη. Παίζαμε Πέμπτη, Παρασκευή πήγαμε στη Σέριφο, όπου παντρευτήκαμε. Δε ρωτήθηκα για να κάνουμε οικογένεια. Θεώρησε ότι παντρευόμαστε και κάνουμε παιδιά, αυτά πάνε έτσι… Είμαστε μαζί και αυτή είναι η ολοκλήρωσή μας. Έμεινα αμέσως έγκυος, αυτό είναι

το φοβερό», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Ακόμα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ καλό και θα έπρεπε μόνο αισιοδοξία να με γεμίζει. Αλλά όταν είσαι ματαιωμένος από άλλα πράγματα, δε χρειάζεται πολλά μετά για να μηδενιστής. Είχα τη μαμά μου με ALS εκείνη την περίοδο και πάλευα να ισορροπήσω μέσα μου όλα αυτά που είχα περάσει μαζί της, αυτά που δεν θα βιώσω μαζί της και αυτά που βιώνω μαζί της.

Είναι βαθιά υπαρξιακό θέμα αυτό. Μπορεί στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου να είναι χαρά αλλά δεν μου έφτανε αυτό. Δεν ήμουν άπληστη απλά δεν μπορούσε τίποτα να γεμίσει το κενό από τη μαμά μου».

Όσον αφορά στις αποβολές που έτυχαν, η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε: «Όταν πέρασε αυτό, είχα μείνει έγκυος και κάνω της εξέταση του Β’ επιπέδου και μαθαίνουμε ότι το μωρό δεν τρέφεται σωστά και η κύηση πρέπει να διακοπεί. Η απόφαση ήταν συνειδητή και έλεγα ότι η φύση ξέρει και μας προστατεύει.

Δεν ήθελα να φέρω στον κόσμο έναν δυστυχισμένο άνθρωπο αλλά ένα χαρούμενο παιδί. Μετά από έξι μήνες έμεινα ξανά έγκυος και έκανα εξωμήτριο. Το πρώτο δεν με διέλυσε, το δεύτερο με διέλυσε. Μετά ματαιώθηκα πολύ, ήμουν ανήμπορη να κάνω ο,τιδήποτε».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω τον γιο μου 3,5 μέρες την εβδομάδα. Κάναμε συνεπιμέλεια πριν ακουστεί ο όρος»

 Καίτη Γαρμπή: Backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip

 Συγκλονίζει ο Αύγουστος Κορτώ: «Σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια, προσπάθησα να πεθάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα