Περικλής Κονδυλάτος κατά Νίκου Μουτσινά: «Ήταν άνανδρο αυτό που έκανε»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» έκανε σήμερα (4/12) ο Περικλής Κονδυλάτος.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε για τη φημολογούμενη συμμετοχή του στο «Survivor All Star», καθώς και για τον Νίκο Μουτσινά.

Για το «Survivor All Star»: Η απάντηση πιστεύω θα δοθεί σύντομα σε όλους μας. Και σε αυτούς που έχουμε κάνει δυο κουβέντες με την παραγωγή, και στο τηλεοπτικό κοινό. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις δεν ξέρει κάτι στα σίγουρα και εγώ πάντως δεν

έχω κάνει καμία συμφωνία.

Για τον Νίκο Μουτσινά: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, για μένα έχει πει πολύ αρνητικά πράγματα. Μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή του και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Και μετά, όταν έφυγα, είπε πάλι αρνητικά πράγματα και αυτό για μένα είναι άνανδρο. Παρίστανε on camera το ψεύδισμά μου και αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που είχα γι’ αυτόν. Αν εγώ κοροϊδέψω έναν άνθρωπο που έχει κινητικό πρόβλημα, εσύ θα γελάσεις;.

Η τηλεόραση δίνει μια ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς αυτή τη δύναμη. Βλέπουμε ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο, να μην είναι τώρα στην τηλεόραση. Αυτή η δύναμη είναι ψευδαίσθηση και είναι παροδική. Αυτό το στιλ ότι “είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου” είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, κατά τ’ άλλα μου είναι πολύ συμπαθής».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Στη λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Άνδρο -Το μήνυμα που έστειλε στους κατοίκους του νησιού (Βίντεο)

Αντώνης Λουδάρος: Απαντά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -«Από όλη αυτή την ιστορία θα κρατήσω…»

Έλενα Πιερίδου -Γιώργος Αμούτζας: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό;

Keywords
Τυχαία Θέματα