Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την υγεία του μετά την αποκάλυψη ότι έχει κορονοϊό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πριν από μερικές ώρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε βαριά κατάσταση λόγω των συμπτωμάτων και να είναι ένα βήμα πριν από την εντατική. Κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, καθώς όπως ανέφερε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ίδιος ναι μεν ταλαιπωρείται από τα συμπτώματα αλλά βρίσκεται στο σπίτι του και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον γιατρό του.

«Ένα βήμα πριν από την εντατική δεν είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχει διαγνωστεί θετικός στον covid, ανήκει σε

ομάδα υψηλού κινδύνου διότι έχει και υποκείμενα νοσήματα. Του έχει χορηγηθεί από τον θεράποντα γιατρό του αγωγή, την οποία λαμβάνει. Εξακολουθεί να έχει έντονη συμπτωματολογία, είναι σε επικοινωνία με τον γιατρό του και προς το παρόν αντιμετωπίζετε η κατάστασή του από το σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακόμα, η ίδια αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον ηθοποιό, καθώς θέλησε να του μεταφέρει ότι βρέθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο για την υπόθεσή του: «Εγώ μίλησα μαζί του αργά το απόγευμα και είχε μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση για κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που προέκυψε και θα παρουσιάσουμε στο δικαστήριο».

Διαβάστε ακόμα:

 Παύλος Σταματόπουλος: «Έχω φτάσει στα 110 κιλά, δεν με ένοιαζε τι έλεγαν οι άλλοι»

 Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινεί μιλώντας για τον σύζυγό της -«Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν…»

 Έλενα Χριστοπούλου: Παραπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk – Η αντίδρασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα