Πέτρος Λαγούτης: Απαθανατίζει τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι»

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μπορεί στη δουλειά να μην είναι ζευγάρι, ωστόσο στη ζωή είναι! Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Παγιδευμένοι» στα τέλη του 2022, παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί!

Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί, αλλά έχουν επιστρέψει στη βάση τους, μιας και τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο

της σειράς του ANT1 έχουν ξεκινήσει.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, βρήκε τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ… on set, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός απαθανάτισε τη σύντροφό του και πρωταγωνίστρια στη σειρά «Παγιδευμένοι» κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους followers του.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Πέτρος Λαγούτης είχε ανεβάσει μια σέλφι φωτογραφία με τον Δημήτρη Πίτσο, με τον οποίο συνεργάζονται στη σειρά.

Όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές εργάζονται non stop προκειμένου να προχωρήσουν με τα γυρίσματα και έτσι να είναι όλα έτοιμα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν τον Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα