Πέτρος Πολύχρονίδης: Η απάντηση στις δηλώσεις της Νόβα για τον «Τροχό της Τύχης» -«Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην πορεία του «Asia Express» καθώς και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Νόβα για τον «Τροχό της Τύχης».

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πότε θα γίνει ο τελικός. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά φυσικά και θα το τολμούσαμε για δεύτερη σεζόν. Είναι ένα υπέροχο τηλεοπτικό πρόγραμμα και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Γιατί να μην υπάρχει κάτι που είναι ωραίο;» είπε αρχικά

ο Πέτρος Πολυχρονίδης για το «Asia Express».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα, ο ίδιος απάντησε: «Δεν το σχολιάζω εγώ. Μια χαρά περνούσα εγώ και ακόμα περνάω. Τα έχει πει μόνη της. Τι να σας πω εγώ; Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα»

Τι είχε πει η Τζούλια Νόβα

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές. Έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε για το γάμο και για τη βάφτιση, εννοείται. Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα».

Διαβάστε επίσης:

Γιωρίκας Πιλίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον διετή αποκλεισμό του από την Ομοσπονδία Πάλης

Δανάη Μπάρκα: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου -«Την άκουγα κρυφά να κλαίει με λυγμούς»

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε την εξουσία»

Keywords
Τυχαία Θέματα