Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω παιδιά»

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερα στην κοπή της πίτας της θεατρικής παράστασης «Ποντικοπαγίδα», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/1 στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί δεν την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια σε κάποια τηλεοπτική σειρά, με την ίδια

να αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- πως έχει τύχει να μην την πάρουν σε δουλειά λόγω των παιδιών της.

«Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δε ξέρω. Δε μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση γιατί δε μπορώ να αποδείξω μια θεωρία που μπορεί να έχω εγώ στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι όλη μου τη ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι διαθέσιμη για να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω.

Μου έχουν πει ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δε νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα. Δεν είναι αυτή ατάκα να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι δουλεύει με τα παιδιά του από την κούνια. Δε σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Δούλευα μέχρι εννέα μηνών και ξεκίνησα πάλι με το που σαράντησαν τα παιδιά μου. Οπότε, δε νομίζω ότι αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας», απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στο «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για τον Αποστόλη Τότσικα! Η ατάκα της Ρούλας Ρέβη για την ηλικία του

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Ανυπομονούν να γυρίσουν σπίτι με τον γιο τους!

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα