Πίσω από τις αγαπημένες sheet masks των celebrities βρίσκεται μια ελληνική υπογραφή!

Πριν μερικούς μήνες, με μια φωτό της στο Instagram, η Jennifer Aniston αποκάλυψε ποια είναι η μάσκα προσώπου που εμπιστεύεται πριν από ένα event  (τότε ήταν τα βραβεία Emmy). Το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως φορούσε μια υφασμάτινη μάσκα από 111Skin και συγκεκριμένα την Anti Blemish Bio Cellulose Facial Mask.

Αυτή δεν ήταν

η πρώτη φορά που διαβάζαμε για το συγκεκριμένο skincare brand-  κατά καιρούς έχουμε δει τα πιο λαμπερά ονόματα της showbiz να εκθειάζουν τις μάσκες του, κάθε μία βέβαια με τη δικιά της αγαπημένη, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας της.

H Kim Kardashian , για παράδειγμα, χρησιμοποιεί την 111Skin Celestial Black Diamond Lifting and Firming Mask, μια ισχυρή μάσκα αντιγήρανσης, όχι μόνο στο πρόσωπο της αλλά και στο λαιμό και το ντεκολτέ της  (την ίδια αγαπημένη έχει και η Victoria Beckham ). Εκτιμά ωστόσο και τις αρετές της 111Skin Anti Blemish Bio Cellulose Facial Mask όσο και η Jennifer Aniston, ειδικά όταν η επιδερμίδα της παρουσιάζει κοκκινίλες, δείχνει “φουντωμένη”, όπως έχει πει.

Η βραβευμένη ηθοποιός και μοντέλο Margot Robbie, πάλι, δήλωσε πρόσφατα στη Vogue ότι έχει εθιστεί στη σειρά 111Skin αφότου της τη σύστησε η make-up artist της, Patti Dubroff. Αγαπημένη της, η μάσκα 111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask, με χρυσό 24Κ και εκχύλισμα Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, ότι πρέπει για άμεση λάμψη πριν από το red carpet. Η Kate Beckinsale ανέβασε πριν λίγο καιρό στο Instagram μια πρωινή selfie της, μέσα στο αυτοκίνητο, όπου φοράει τα signature μπλε eye patches της 111Skin ενώ η Kristin Cavallari προτιμάει τη μαύρη Celestial Black Diamond Eye Mask, όπως έδειξε σε story της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Ποιος είναι όμως ο δημιουργός της 111Skin με τα τόσο θεαματικά δραστικά προϊόντα; O ελληνικής καταγωγής top πλαστικός χειρουργός, Dr. Yannis Alexandrides, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επανορθωτική και την αισθητική χειρουργική και είναι υπέρμαχος των μη-χειρουργικών διαδικασιών και παρεμβάσεων.

Κουράρει τους πελάτες του με έναν μοναδικό συνδυασμό κλινικής ιατρικής και ολιστικής προσέγγισης, επιτυγχάνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη λιγότερη δυνατή χρήση επεμβατικών μεθόδων. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία και ανάγκη της πρόληψης, δημιούργησε ο ίδιος, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του, τη δική του πρωτοποριακή σειρά καλλυντικών: την 111Skin η οποία διαθέτει την υψηλή ποιότητα και state of the art cosmetic τεχνολογία, που δίνει ορατά αποτελέσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 111SKIN (@111skin)

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι υφασμάτινες μάσκες της 111Skin έχουν κατακτήσει την καρδιά των ιδιαίτερα απαιτητικών stars και εμείς δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε περήφανες για αυτό (και, φυσικά, περίεργες να τις δοκιμάσουμε)!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Μπορείς να φορέσεις αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ σου;

Η πιο αναζωογονητική ευωδιά του καλοκαιριού ήρθε μόλις στην Ελλάδα!

Ποια υφή να προτιμήσεις για contouring; Ο makeup artist της Kim Kardashian απαντάει

Keywords
Τυχαία Θέματα