Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη της έστειλε εξώδικο -Τι της απαγορεύει

Η Πόπη Μαλλιωτάκη βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» πως η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της, λόγω του ότι σκέφτονται με τον γιο της να κάνουν τη ζωή της reality.

Το πρωί της Δευτέρας 22/11, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ότι η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδης απέστειλε εξώδικο στην τραγουδίστρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η οικογένεια

Λαζαρίδη της απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομα του αποθανόντα και πρώην συζύγου της.

Μάλιστα, στην «Super Κατερίνα» μίλησε ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «λάβαμε το εξώδικο. Μας δηλώνετε η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κα Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να άρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.

Η μομφή που αποδίδεται στην κα Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον αποθανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο πάνελ της εκπομπής -Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Κιβωτός του Κόσμου: Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Ίνα Ταράντου: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα