Πως να φοράτε το φον ντε τεν χωρίς να σας… φοράει- Η make up artist, Violette αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Το φον ντε τεν είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο όσον αφορά στο μακιγιάζ. Αν η απόχρωση, η υφή και ο τρόπος που το απλώνεται είναι σωστά, τότε όλα στη συνέχεια θα πάνε τέλεια. Αν πάλι όχι, θα χρειαστεί να μάθετε όλα τα μυστικά ώστε την επόμενη φορά να έχετε την όψη που σας αξίζει.

Πρώτος κανόνας: Το φον ντε τεν πρέπει να το φοράτε και όχι να σας φοράει. Και δεν το λέμε εμείς αλλά η make up artist και αγαπημένο it girl, Violette. Εκείνη, που αποκάλυψε όλα τα μυστικά της και σήμερα εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

Η Violette είναι γνωστή για

το απόλυτο και τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη, το άψογο flick στα βλέφαρα και την ανάλαφρη και απίθανη επιδερμίδα.

Ναι, είναι η μούσα μας και παρακολουθούμε όλα τα video που ανεβάζει στο κανάλι της στο You Tube.

Και φυσικά, θα ακολουθήσουμε όλες τις συμβουλές της ώστε την επόμενη φορά που θα εφαρμόσουμε το φον ντε τεν να είναι σαν ένα απαλό πέπλο που χαρίζει κάλυψη μεν αλλά και ένα σχεδόν διάφανο φινίρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

“Θέλω να γνωρίζουν οι γυναίκες πως ίσως δεν το χρειάζονται. Αν λοιπόν δεν το χρειάζεστε και το φοράτε τίποτα δεν θα φαίνεται όμορφο. Μην το απλώνετε επειδή το θεωρείται υποχρέωση ή επειδή το χρησιμοποιούν οι υπόλοιπες γυναίκες. Πιστεύω πως πρέπει μεν να υπάρχει ένα τουλάχιστον στο νεσεσέρ σας αλλά όχι να το απλώνετε καθημερινά. Και κυρίως επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει”, λέει η Violette.

“Έχετε κοκκινίλες, ερεθισμούς και δισχρωμίες; Απλώστε φον ντε τεν μόνο στα σημεία που χρειάζεται. Και σταματήστε εκεί. Αφήστε τη μύτη “γυμνή”. Αυτό είναι ένα κόλπο ώστε να φανεί πως δεν φοράτε φον ντε τεν”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

“Υπάρχουν επίσης μερικά μικρά τρικ. Όταν φοράω έντονο, κόκκινο κραγιόν, η επιδερμίδα μου είναι διάφανη, με λαμπερή και υγιή όψη. Αν πάλι έχω έντονο eye make up look απλώνω φον ντε τεν ώστε να σιγουρευτώ πως το δέρμα μου δείχνει φρέσκο. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία¨.

“Το φον ντε τεν είναι το καλύτερο κονσίλερ. Είναι ρευστό και πιο απαλό. Μπορεί να μην προσφέρει υψηλή κάλυψη και να χρειαστεί να απλώσετε περισσότερες από μία στρώση αλλά η σύνθεση του είναι η πλέον κατάλληλη”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ώριμη επιδερμίδα: Αυτά είναι τα 3 προϊόντα περιποίησης που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στο μπάνιο σας!

Πριν κόψετε τα μαλλιά σας δείτε τα ωραιότερα looks που υιοθέτησαν οι celebrities τελευταία!

Keywords
Τυχαία Θέματα