Πρω1νό -Ρούλα Πισπιρίγκου: Μυστήριο και έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Την ίδια στιγμή, ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του δύο γονιών βρίσκεται υπό έρευνα, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο Πρω1νό, η σπιτονοικοκυρά έμενε τον τελευταίο καιρό στον δεύτερο όροφο, καθώς τον πρώτο όροφο τον είχε μετατρέψει ο

Μάνος σε στούντιο. Όλα άρχισαν όταν η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να ενοχλείται από την παρουσία του ζευγαριού. Στο ισόγειο η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν μιλούσε με κανέναν και στον πρώτο όροφο ο Μάνος έπαιζε μουσική. Τότε ήταν που ζήτησε ενοίκιο ώστε να τους αναγκάσει να φύγουν, επειδή όπως λένε μαρτυρίες τους φοβόταν.

Αμέσως μετά, ο Τάσος Τεργιάκης  δήλωσε: «Στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 πέθανε η σπιτονοικοκυρά σε ηλικία 69 ετών. Είχε κινητικά προβλήματα, το χαρτί του γιατρού λέει ότι πέθανε από γυναικολογικό καρκίνο. Υπάρχει ένα πρόχειρο μνήμα στο Α΄ Νεκροταφείο της Πάτρας με ένα Σταυρό που γράφει το όνομά της και την φωτογραφία ενός άγνωστου άνδρα. Ουσιαστικά δεν είναι μνήμα, είναι 20Χ30 δίπλα σε έναν κορμό. Η πληρωμή του κοιμητηρίου έχει γίνει από τον Μάνο.

Το θέμα είναι έγινε κηδεία ή έγινε καύση; Επίσης, ποιος έχει υπογράψει το χαρτί που λέει ότι αιτία θανάτου είναι ο καρκίνος ενώ η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα, πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε στο σπίτι της; Επίσης, υπάρχει μεγάλη ακίνητη περιουσία και 300 χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε από την πλευρά του: «Αυτά αποτελούν στοιχεία έρευνας του Ανθρωποκτονιών. Δηλαδή, το κομμάτι σπιτονοικοκυρά το κοιτάζει το Ανθρωποκτονιών».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πάτρα: Ο άγνωστος καβγάς του Μάνου με τη Ρούλα -Τα λόγια που ενόχλησαν την 33χρονη

Πρω1νό -Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ορφέας Αυγουστίδης -Γεωργία Κρασσά: Παντρεύεται το ζευγάρι -Η αναγγελία του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα