Πρω1νό: Η Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει τι κάνει πραγματικά κάθε ζώδιο όταν χωρίζει! VIDEO

Η Λίτσα Πατέρα δεν ανέλυσε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις σήμερα στο Πρω1νό λόγω της Καθαράς Δευτέρας, αλλά αποκάλυψε τι κάνει πραγματικά κάθε ζώδιο όταν χωρίζει.

Κριός: «Το ξέρω θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως να πέσεις και στα ναρκωτικά ή στο αλκοόλ, δε γίνεται όμως αλλιώς, φεύγω, τώρα μπορείς και να αυτοκτονήσεις!»
Ταύρος:

«Ε μήπως να το ξανασκεφτούμε; Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Πάμε για κανέναν καφέ και να το συζητούσαμε; Αύριο βλέπουμε ρε παιδί μου…»
Δίδυμος: «Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει… Α! ναι, χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση, αλλά θα μείνουμε φίλοι.»
Καρκίνος: «Θέλω να σου πω κάτι, το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος, νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε, εσένα ποια είναι η γνώμη σου;»
Λέων: «Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δε σε χώρισα πριν μία εβδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε, χωρίζουμε!»
Παρθένος: «Χωρίζουμε, πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις, και όπως φεύγεις πέτα και τα σκουπίδια σε παρακαλώ! Θα τα ξαναπούμε όμως!»
Ζυγός: «Βασικά αγάπη μου έχω παράλληλο δεσμό εδώ και ενάμιση χρόνο! Δε θέλω όμως να σε πιέσω, πάρε το χρόνο σου και σκέψου το αν πρέπει να χωρίσουμε…»
Σκορπιός: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δε θα πας με κανέναν ποτέ!»
Τοξότης: «Έλα βρε πού να χωρίζουμε τώρα άστο, αν ξαναβρεθούμε κάποτε το συζητάμε τότε…»
Αιγόκερως: «Χωρίζουμε ναι! Έχω ήδη επικοινωνήσει με το δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι να την υπογράψεις! Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»
Υδροχόος: «Αγάπη μου πάω safari στην Αφρική, θα γυρίσω σε κανά εξάμηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε!»
Ιχθείς: «Αντίο απόλυτη αγάπη! Αντίο μεγάλε μου έρωτα! Δεν έχω δάκρυα να κλάψω! Δεν έχω λόγια να πω! Πάω και για κανά ποτό και θα γνωρίσω και κανάν άλλον…»

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη εύχεται “Καλή Σαρακοστή” μαζί με την κόρη της, Μαρίνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα