Πρώην παίκτης του «MasterChef» αποκαλύπτει: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο»

O Χαράλαμπος Κοτσώνης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του «MasterChef», που προβλήθηκε το 2019 στο Star.

Χτες το μεσημέρι (16/12), ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που ανησύχησε ιδιαίτερα τους followers του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία

στην οποία τον βλέπουμε με όρο στο χέρι.

Πριν από λίγη ώρα, ο ίδιος έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του και αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αυτοάνοσο που δεν είναι πλήρως θεραπεύσιμο.

Το μήνυμα Χαράλαμπου Κοτσώνη.

«Ευχαριστώ πολύ όλους , για τα μηνύματα και τον ενδιαφέρον για την υγεία μου τις τελευταίες μέρες , δόξα τον Θεό όμως όλα καλά. Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο, το οποίο ταλαιπωρήθηκα αρκετά το τελευταίο διάστημα, και που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο, αλλά δεν θα αποτελεί κίνδυνο, όσο το κρατώ «κοιμισμένο». Ευχαριστώ λοιπόν και πάλι, μακάρι να ‘μαστε γέροι και δυνατοί κάθε φορά, και η υγεία είναι πάνω από όλα, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μακριά από το άγχος ειδικά ,γιατί «σαν την υγεία, εν έσιει», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοτσώνης Χαράλαμπος (@x_kotsonis)

Διαβάστε επίσης: 

Παπακαλιάτης -Maestro: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του πρώτου κύκλου -«Τα λέμε από Δευτέρα στο Netflix»

Λίτσα Πατέρα για την αποχώρηση της Νομικού από το «Πρω1νο» -«Η Δουκισσούλα είναι περσινά ξινά σταφύλια»

Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές που ακούγεται ότι θα γίνουν στην εκπομπή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα