Πρωινό μας: Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη -«Αν είναι να έρθει εδώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εγώ φεύγω»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Φαίη συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκδήλωση για το Make A Wish.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από το «Πρωινό μας», με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον επί πολλά χρόνια συνεργάτη της αλλά και πολύ καλό της φίλο.

«Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί επίσης πολλά πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μην βγαίνουμε για ποτό, γιατί έχουμε μία διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι κι αν γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Δεν αλλάζει. Όσο μπορώ

θα είμαι δίπλα του. Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να τον αγκαλιάσω, να του μιλήσω, δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Είναι μία σχέση που έχει χτιστεί με πολύ κόπο», είπε αρχικά η Φαίη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «σε αυτή τη δουλειά, κάποιες φορές δημιουργούνται εντάσεις μέσα σε μία ομάδα, αυτά είναι τα σημαντικά; Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έχουμε συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά όταν έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε».

Τότε, ο Βασίλης Νομικός της είπε πως «η ζωή κάνει κύκλους και μπορούν να συνεργαστούν ξανά», με την Έλενα Χριστοπούλου να αντιδρά και να αποκαλύπτει μέσα σ’ όλα: «Πες το μας, αν είναι να φύγω εγώ σιγά –σιγά. Φεύγω. Παίρνω και το κινητό μου άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος. Εκείνος έχει κάνει block. Τότε μιλούσαμε όταν ήρθα στην εκπομπή και ήταν και εκείνος, μετά δε θυμάμαι».

Διαβάστε ακόμα:

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο λόγος που «γδύθηκε» εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή -Απαντά για το περιστατικό με την Μαρία Απατζίδη

Φαίη: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό -«Είμαι θυμωμένη μαζί του, δεν του μιλάω»

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν χρειάζεται ο τηλεθεατής να ξέρει αν βαριέσαι ή έχεις κουραστεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα