Προβλέψεις Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Αν ελπίζετε ότι θα ολοκληρώσετε την εργασία σας εγκαίρως και θα φύγετε στην ώρα σας, σήμερα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί μια και θα έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και αν οι σας στόχοι δεν είναι εφικτοί με την τρέχουσα μορφή τους, μην τους εγκαταλείπετε.Έχετε ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα! Αν έχετε εξαπλωθεί πολύ, θα νιώσετε ότι αρχίζετε και καταρρέετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολλούς στόχους που έχετε στο μυαλό σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με

την ειλικρίνεια σας, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και θα ενισχύσετε τον δεσμό σας. Συνεχίστε απτόητοι για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Σταματήστε να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να κάνετε σημαντικά καθήκοντα αυτή τη στιγμή που βλέπετε ότι δεν σας βγαίνουν. Αφήστε το στην άκρη προσωρινά χαλαρώστε και όταν νιώθετε έτοιμοι και ξεκούραστοι ξεκινάτε ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να χαλάτε τη δική σας ενέργεια σε μια προσπάθεια να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται καλά. Σίγουρα θέλετε να τους βοηθήσετε και ενδιαφέρεστε αλλά μην βάζετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί στην δουλειά σας καθώς η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια γυναίκα ή η μητέρα σας μπορεί να αναλάβει ισχυρότερο ρόλο τις επόμενες δύο εβδομάδες. Γενικά καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα και που τα αφήνετε για να μην έχετε απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς ασχολείστε με διάφορες ευθύνες σήμερα, υπάρχει ένα έργο που απαιτεί περισσότερο χρόνο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το κρίσιμο στοιχείο και πάρτε μια δεύτερη γνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρήσιμοι άνθρωποι σας περιβάλλουν σήμερα και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Είτε πρόκειται για τους φίλους σας ή μέλη της οικογένειας σας. Η προσφορά τους θα είναι σωτήρια για εσάς, γιατί μόνοι σας δεν θα τα καταφέρνατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να μην έχετε το κουράγιο να βγείτε απόψε με τους φίλους σας καθώς οι τελευταίες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα στις σχέσεις που έχετε ξεπεράσει. Και να πείτε αντίο στο παρελθόν! Είτε μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή μια τοξική σχέση, τώρα αισθάνεστε προετοιμασμένοι να την αφαιρέσετε από τη ζωή σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα