Προβλέψεις Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσετε να κρύψετε τα συναισθήματα σας. Αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία και δεν θέλετε να ενθουσιαστείτε εξαρχής να κρατάτε μικρό καλάθι.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σας κάνετε ένα βήμα μπροστά και πέντε πίσω. Μια κατάσταση σας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Σκεφτείτε λογικά και κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε να τελειώσετε νωρίς με τις δουλειές σας για να έχετε την υπόλοιπη μέρα ελεύθερη περνώντας χρόνο με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η

απομόνωση είναι η λέξη που σας ταιριάζει σήμερα καθώς δεν θα έχετε όρεξη για τίποτα. Δεν πειράζει, κλειστείτε σπίτι και χαλαρώστε.

ΛΕΩΝ

Κάποια μικρά και καθημερινά πράγματα θα σας αγχώσουν πολύ σήμερα. Ηρεμήστε και σκεφτείτε θετικά και θα δείτε που όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε γονείς τα παιδιά σας θα ναι η μοναδική προτεραιότητα σας και θα περάσετε ανέμελες οικογενειακές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη και να σκεφτείτε λογικά. Διαφορετικά λύση στα θέματα σας δεν θα βρείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο, αλλά δουλέψτε κι εσείς ώστε να γίνουν καλύτερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ιδιαίτερα συμπαθείς στους συναδέλφους σας. Σας εκτιμούν και ακούν με προσοχή τη γνώμη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικογενειακά θέματα παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα για σας. Προσπαθήστε να τα βάλετε σε μια σειρά, διαφορετικά θα έχετε πολύ μεγάλο πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε την κατάσταση πριν κάνετε μια κίνηση. Ίσως πρέπει να περιμένετε για να έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα μπορέσετε να λύσετε όλα όσα σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια με τον σύντροφο σας για το μέλλον σας. Αρχίστε με μια μίνι απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα