Προβλέψεις Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι πολλές συζητήσεις σε εξαντλούν, σου χαλάνε τη διάθεση και σου φέρνουν πονοκέφαλο. Το μόνο που θες είναι να κάνει τη δουλειά σου σήμερα και να επιστρέψεις σπίτι σου, μακριά από όλους και όλα. Υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Προσπάθησε να μην αναλώνεσαι σε σκέψεις, να μην εμπλακείς σε εντάσεις, τόσο στη δουλειά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή και απλά παρακάλα απλά να τελειώσει αυτή η μέρα. Κανόνισε το βραδάκι να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Το έχεις ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Σήμερα θα σκέφτεσαι μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στα επαγγελματικά σου και δεν έχεις την εξέλιξη που ονειρεύεσαι, θέλεις και επιθυμείς. Αν όντως είναι έτσι, τότε προσπάθησε να αλλάξεις άμεσα την όλη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν είσαι σε σχέση θα προκύψει ένα θέμα που θα πρέπει να το λύσεις άμεσα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη θα γνωρίσει κάποιον που θα σε ενθουσιάσει. Προσπάθησε όμως να κάνεις μικρά βήματα και να μην τα δώσεις όλα από την αρχή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα βρεθεί αντιμέτωπο με ένα μεγάλο πρόβλημα και θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Μην του την αρνηθείς. Οι φίλοι μας ξέρεις πως είναι το παν σε αυτή τη ζωή, γιατί τους επιλέγουμε εμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα σου φταίνε όλοι και όλα. Από το πως οδηγούν στους δρόμους και τους συναδέλφους σου που κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως είναι καλύτερο στο αφεντικό σου, μέχρι κάτι που θα σου πει ένας φίλος σου και θα σε εκνευρίσει απίστευτα, χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα θα αναγκαστείς να κάνεις μια επιλογή που δεν θα σου αρέσει καθόλου και θα σε κάνει να αισθανθείς φυλακισμένη στις απαιτήσεις των άλλων. Δεν είναι κακό να λες που και που όχι σε ότι σου ζητάνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσπάθησε να αφήσεις έξω από το μυαλό σου όλα όσα σε ταλαιπωρούν και να σε βασανίζουν. Στην ανάγκη ρίξτο στη δουλειά, κάνε υπομονή και σύντομα θα τελειώσει και αυτή η Τετάρτη. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η αλήθεια είναι πως τελευταία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πράγματα που σε συναρπάζουν και θεάματα που σε ευχαριστούν και σε σε ικανοποιούν. Τι θα κάνεις λοιπόν γι’ αυτό; Ίσως να δοκιμάσεις να βγεις και να διασκεδάσεις με μια καινούργια παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η σχέση σου δεν είναι και στα καλύτερά της και ψάχνεις να βρεις τι φταίει. Προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση με τον σύντροφό σου και να καταλάβεις γιατί τελευταία δεν είσαι η προτεραιότητά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα κάνεις τα πάντα για να νιώσεις όμορφα. Θα χαμογελάς συνέχεια, θα λες πάντα ναι σε ότι κι αν σου πουν και θα κοιτάς απεγνωσμένα το ρολόι για να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Βρες τι σου φταίει και άλλαξέ το!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ερωτική σου ζωή είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Προσπαθείς να δεις που έχεις κάνει λάθος και είσαι τόσο καιρό μόνη σου χωρίς έναν σύντροφο. Προσπάθησε όμως να μην επηρεάζει την απόδοσή σου στη δουλειά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα