Προβλέψεις Τρίτη 9 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και παραμένουν εδώ και καιρό αναπάντητα, σιγά σιγά βρίσκουν απαντήσεις και σε οδηγούν σε λύσεις που θα αποδειχθούν συμφέρουσες και οικονομικά αλλά και μακροπρόθεσμα, αφού ανοίγουν νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η κατάσταση στη δουλειά μπορεί να γίνει έκρυθμη, αφού οι εντάσεις και οι διαφωνίες σήμερα δεν θα λείψουν. Όσο πιο διακριτική στάση κρατήσετε και όσο πιο διπλωματικά

κινηθείτε τόσο πιο ανώδυνη θα είναι για εσάς η επόμενη μέρα. Φιλτράρετε όσα θα πείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε πως κάποια πράγματα που θεωρούσατε πολύ δεδομένα τελικά πρέπει να τα διεκδικήσετε για να τα διατηρήσετε και αυτό αλλάζει κάποιες προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας. Επιστρατεύσετε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη για να λύσετε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ένα έντονο φλερτ, μάλιστα από πρόσωπο που δεν σας είναι αδιάφορο σας αναστατώνει και σας ξεσηκώνει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε τίποτα. Οργανώστε την επόμενη κίνησή σας, χωρίς να δείξετε πως έχετε σχεδόν χάσει τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και αυτό σας ξαφνιάζει και σας ταρακουνά. Δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που νιώθετε πως χρειάζονται για να αποκατασταθεί η ηρεμία και η καλή σας διάθεση. Μέσα από όλο αυτό θα καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η κατάσταση στη δουλειά κάποιες φορές είναι έκρυθμη και αυτό σας αποσυντονίζει και σας αγχώνει. Μην παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά, μην αντιδράτε εν θερμώ και βάλτε με διπλωματία και τακτ όποιον χρειαστεί στη θέση του. Πάρτε βαθιές ανάσες και κάντε λίγη υπομονή, όλα θα φτιάξουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Νιώθετε πως οφείλετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να μην καταπιέζεται περισσότερο από όσο αντέχει και να μην ανέχεται κάποια πράγματα που αγγίζουν τα όριά του. Διεκδικήστε όσα θέλετε μεθοδευμένα και με αποφασιστικότητα και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Απεχθάνεστε να αντιλαμβάνεστε πως κάποιοι μιλούν πίσω από την πλάτη σας και έχουν καπηλευτεί την εμπιστοσύνη που τους έχετε δείξει, ανακυκλώνοντας συζητήσεις που έπρεπε να έχουν κρατήσει για τον εαυτό τους. Είστε τυχεροί γιατί μέσα από συμπτώσεις αποκαλύπτονται αυτοί που δεν σας φέρθηκαν σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οπλιστείτε με υπομονή και πάρτε βαθιές ανάσες. Η ημέρα θα είναι ένα παιχνίδι αντοχών και στρατηγικής, αλλά εσείς θα στοχεύσετε με το βέλος σας πολύ προσεκτικά στο κέντρο και θα πετύχετε ακριβώς τους σκοπούς σας. Οι δύσκολες ημέρες τελειώνουν κάπου εδώ και όλα γίνονται πιο εύκολα και ευοίωνα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Οι αντοχές σας είναι απεριόριστες, όμως δεν υπάρχει λόγος να φτάνετε τον εαυτό σας στα όριά του, βάζοντας σε κίνδυνο μέχρι και την υγεία σας. Φροντίστε τη διατροφή και τον ύπνο σας και προσπαθήστε να βρίσκετε λίγο χρόνο αποσυμπίεσης που σας είναι απαραίτητος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε ετοιμάσει μια λίστα με όλα αυτά που στο μυαλό σας έχετε ως εκκρεμότητες που αναζητούν λύση για να είναι καλύτερη η καθημερινότητά σας και αρχίζετε να βάζετε τικ σε ένα-ένα τα περίφημα… κουτάκια σας. Είναι πολύ ωραίο να θέλετε να οργανωθείτε, αλλά να θυμάστε πως δεν μπαίνουν τα πάντα σε κουτάκια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σας έχουν πιάσει οι κλειστές σας, γιατί κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα θέλατε κι αυτό σας έχει απογοητεύσει. Μην το βάλετε κάτω, βρείτε plan b και ξεκινήστε από την αρχή –θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή αλλά θα τα καταφέρετε, ξεγλιστρώντας σαν… ψάρι!

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 9 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα