Ψάχνεις για γυαλιά ηλίου; ΑΥΤΑ τα σχέδια είναι τα πιο ωραία της σεζόν

Αν ψάχνεις για γυαλιά ηλίου για το φετινό καλοκαίρι σήμερα σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο ωραία σχέδια. Οι νέες συλλογές της Polaroid είναι ονειρικές και θα καλύψουν κάθε στιλιστική άποψη.

View this post on Instagram

A post shared by Polaroid Eyewear (@polaroideyewear)

Η συλλογή «COOL» παρουσιάζει στιλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες, από ελαφρύ πολυκαρβονικό υλικό και μέταλλο, που υπογραμμίζονται από παιχνιδιάρικα χρώματα

στους σκελετούς και τους φακούς, καθώς και τις λεπτομέρειες ουράνιου τόξου, που δίνουν έναν απροσδόκητο τόνο.

Στην Polaroid θα βρεις επίσης γυναικεία τετραγωνισμένα και σύγχρονα γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό με έντονη μετώπη και εκλεπτυσμένους βραχίονες με μεταλλικό περίγραμμα και λεπτομέρεια Rainbow στα ακροβραχιόνια.

Μια ζωηρή χρωματική παλέτα σας περιμένει στην Polaroid και αποτελείται από σχέδια όπως διαφανές πορτοκαλί με γκρι φακούς, διαφανές καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπορντό με γκρι φακούς, γκρι με γκρι φακούς, μοβ με γκρι φακούς, λουλακί με μπλε φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς

Αν ψάχνεις για unisex σχέδια που θα φορέσεις τόσο εσύ όσο και ο αηαπημένος σου στην Polaroid θα βρεις στενά ορθογώνια γυαλιά ηλίου από πολυκαρβονικό υλικό με έντονη μετώπη και εκλεπτυσμένους βραχίονες με μεταλλικό περίγραμμα και λεπτομέρεια Rainbow στα ακροβραχιόνια.

Τα cat-eye γυαλιά ηλίου παραμένουν στις πιο hot τάσεις της σεζόν και θα φορεθούν πολύ όλο το καλοκαίρι, όπως και η νέα συλλογή ACTIVE SPORT, για εσένα που θέλεις πάντα να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου.

Υπέροχα σπορ σχέδια για όσες από εσάς ασχολείστε με τον αθλητισμό (και όχι μόνο!).

Η Συλλογή Γυαλιών Polaroid Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 εξακολουθεί να προσφέρει μια Βιώσιμη Επιλογή σε πολλά μοντέλα
και παιδιά. γυαλιών οράσεως και ηλίου για ενήλικες. Αυτή η βιώσιμη συλλογή, που σέβεται τη φύση, είναι κατασκευασμένη από ειδικά επιλεγμένα υλικά.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor εκμυστηρεύεται: «Πώς κατάφερα να αγαπήσω το στήθος μου…»

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα