Πτώση Canadair: Έγκυος η σύζυγος του 34χρονου Χρήστου Μουλά, που βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος των δύο πιλότων, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου, όταν μέρος του Canadair που επέβαιναν προσέκρουσε σε δέντρο μετά από ρίψη νερού στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κάρυστο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μουλά και τον Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να είναι αποτελεσματική η ρίψη τους, και «έφυγαν» από τη ζωή σαν ήρωες. Η είδηση του θανάτου τους έχει «παγώσει» το πανελλήνιο σε μια περίοδο, που τα δυσάρεστα γεγονότα δεν

έχουν τέλος.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πτώση του Canadair

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών», ανέφερε σε ανακοίνωση το ΓΕΑ.

Έγκυος η σύζυγος του Χρήστου Μουλά, που «έσβησε» μετά την πτώση του Canadair

Η τραγωδία δεν σταματά εδώ, καθώς όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η σύζυγος του 34χρονου Χρήστου Μουλά ήταν έγκυος και έτσι σε λίγους μήνες επρόκειτο να γίνει πατέρας. Η ζωή έδειξε το σκληρό πρόσωπό της σε αυτή την οικογένεια που από χθες θρηνεί τον άδικο χαμό του 34χρονου Σμηναγού.

Να σημειωθεί πως μετά το τραγικό συμβάν κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος στις ένοπλες δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμα:

Παγιδευμένοι: Οι αποκαλύψεις που θα βγουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα

Συγκινεί η Ελένη Φιλίνη: «Θυμάμαι που τον αγκάλιασα και πλάνταξα στο κλάμα»

Γιάννης Ζουγανέλης για την προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεωνόρας: «Έχω αποδεχτεί τις επιλογές της»

Keywords
Τυχαία Θέματα