Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: Σε άθλια κατάσταση στην κηδεία του Γιάννη Μακρή, κρατώντας από το χέρι τον γιο τους!

Την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Μακρή, καλείται να αντιμετωπίσει η Βικτώρια Καρύδα. Το εντυπωσιακό μοντέλο, το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα ΜΜΕ με την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, ωστόσο η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο σύζυγός της έπεσε νεκρός, με τέσσερις

σφαίρες έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου.

Η Βικτώρια, την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του συζύγου της, έκανε πασαρέλα, σε fashion show γνωστού οίκου μόδας. Οικεία της πρόσωπα έσπευσαν να την ενημερώσουν και να την μεταφέρουν στο σπίτι της. Από την ώρα που ενημερώθηκε για το δυσάρεστο περιστατικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, σε κλίμα πόνου, οδύνης και σπαραγμού.

Η Βικτώρια έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τους κοντινούς της ανθρώπους και με την συνοδεία των παιδιών της. Όπως καταλαβαίνετε η ψυχολογία της βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, αφού καλείται να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της σύζυγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της βρέθηκαν και οι συμπαίκτριες της από το ριάλιτι μόδας, Κάτια Πλούμη, Αμάντα Μανωλάκου, Έφη Αναστασοπούλου, και Τάμτα Μαστοράκη.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με την Βικτώρια Καρύδα, η οποία κρατά τον γιο τους από το χέρι:

Δείτε ακόμη: Τα κορίτσια του My Style Rocks στο πλευρό της Βικτώριας Καρύδα, στην κηδεία του συζύγου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα