“Ραγίζει” καρδιές το μήνυμα της Ρίας Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Κλαίω για σένα σπλάχνο μου»

Το 2010 η Ρία Δελούτση βιώσε τραγικές στιγμές, καθώς πέθανε ο γιος της, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της επίσης ηθοποιό Βαγγέλη Πλοίο. 

Ο γιος της ηθοποιού, Γιώργος σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του, κατά τη διάρκεια που πήγαινε στη δουλειά του. Έχουν περάσει δέκα χρόνια και η Ρία Δελούτση δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται στη ζωή.

Σαν σήμερα, ο Γιώργος θα είχε τα γενέθλια του και η μητέρα του δεν θα μπορούσε να μην θυμηθεί τις στιγμές χαράς που βίωσε όταν τον έφερε στη ζωή. Με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ηθοποιός “ράγισε”

καρδιές με τα όσα έγραψε.

«22 Αυγούστου……. μέρα γιορτής…. μέρα χαράς… Ημέρα χαρμολύπης!!! *Στον λατρεμένο μου γιο!!!! Τα μάτια αυτά που λάτρεψα, τα μάτια που λατρεύω απότομα σφαλίστηκαν κι άδικα τα γυρεύω.. Απρόσμενος  ο θάνατος, αρνούμαι την αλήθεια  είναι σκληρή, αβάσταxτη, μαχαίρι μες στα στήθια . Οι μέρες που σε κράταγα σφιχτά στην αγκαλιά μου  έφυγαν ανεπιστρεπτί μαζί με τη χαρά μου. Τώρα τα κρύα βράδια μου μονάχη μου μιλάω  κλαίω για σένα σπλάχνο μου και σε αναζητάω..

Αχ … μοναξιά… που απρόσκλητη μπήκες μες στη ζωή μου η συντροφιά σου ανάθεμα, φαρμάκι στην ψυχή μου. Μια συννεφιά , ένας κεραυνός,, μια θλίψη, μια λαχτάρα. τα μάτια βρύσες ανοικτές κι ο πόνος μια κατάρα. Αστέρι μου,  Λουλούδι μου, Νέκταρ μου κι Αμβροσία. Ήλιε μου που μου έδινες νόημα και ουσία. Αγάπη μου απροσπέραστη κι ανάμνηση γλυκιά μου μέσα  στη σκέψη μου  εσύ ζεις και μέσα στην καρδιά μου!!  Ρία Δελούτση-Πλοιού

*Σε λατρεύω  ψυχή μου!!! Καλή αντάμωση… Να μου φιλήσεις τον πατέρα. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρία Δελούτση.

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

Διαβάστε περισσότερα:

Η Βασιλική Ρούσσου μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αντώνη Τσαπατάκη!

Πέθανε ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers

Νέο μέλος στην οικογένεια του Γιάννη Στάνκογλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα