Ρεγγίνα Μακέδου: Επέστρεψε στη δουλειά μετά από καιρό – «Μισή ώρα άντεξα αλλά και πάλι είμαι χαρούμενη»

Η Ρεγγίνα Μακέδου τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή της, μετά από υποτροπή που παρουσίασε η ασθένειά της. Η γυμνάστρια, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars», υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στο σπίτι της και αναρρώνει.

Η Ρεγγίνα Μακέδου ακολουθεί τη θεραπεία και τις συμβουλές των γιατρών

της και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει δε χάνει στιγμή το χαμόγελο και την αισιοδοξία της. Η γυμνάστρια μιλάει ανοιχτά για το θέμα της υγείας της, προσπαθώντας έτσι να δώσει δύναμη σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν ίδια προβλήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Πριν από μερικές ώρες, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία νέα φωτογραφία και εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της πως κατάφερε να δουλέψει για μισή ώρα μπροστά στον υπολογιστή μετά από καιρό.

«Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας!!! Πάντα κάπου ακόμα και αν δεν την βλέπεις υπάρχει! Έχω αφήσει την δουλειά στη εταιρεία μας πολύ πίσω όποτε σήμερα είπα να δουλέψω στον υπολογιστή να βγω καμία φωτογραφία! Να βάλουμε τις εκπτώσεις!!! Μισή ώρα άντεξα αλλά και πάλι είμαι τόσο χαρούμενη για αυτή τη μισή ώρα!!! Έστω και οι μικρές νίκες είναι νίκες», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ευδοκία Ρουμελιώτη: Γενέθλια για την ηθοποιό! Η ηλικία και το φιλί στο στόμα με τον σύζυγό της

 Κλέλια Ρένεση: Για κάμπινγκ με την 3χρονη κόρη της – Η κοινή φωτογραφία τους

 Μαρία Ηλιάκη: «Ξεθάβει» παλιά εξώφυλλα περιοδικών και τρολάρει την εμφάνισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα