Ρεγγίνα Μακέδου: Ξεσπά κατά του Κώστα Φραγκολιά -«Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ -Ντροπή σου!»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, ο οποίος τόνισε ότι το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη για όλον το κόσμο, ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σήμερα (1/2) μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως «πάνω από όλα η υγεία, γιατί και χρήματα να έχεις, αν χάσεις την υγεία σου τότε καταλαβαίνεις πως τίποτα δεν είναι αυτονόητο».

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφερόταν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν είχε λευχαιμία. Παράλληλα, αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ χρειάστηκε να

δώσει για να γίνει καλά. «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτή τη δήλωση για το χρηματικό πόσο, η Ρεγγίνα Μακέδου ξέσπασε μέσα από τα social media κατά του συνεργάτη της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η ίδια αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook μια φράση από τα όσα είπε ο Κωστάς Φραγκολίας στον αέρα της πρωινής εκπομπής και έγραψε:

«Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ !!!! Ντροπή σου!!!!! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή!!!!! Ντροπή σου!!!!!! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε!!!!! Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας!!!!!! Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ότι λες!!! Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία!!!! Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα!!!! ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία!!!!!!».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μη με μπλέξετε σε αυτό, εγώ δεν είχα κινητό»

Μαρία Παπαλάμπρου: Με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Επισκέπτης» -Φωτογραφίες

Survivor All Star: Η απόλυτη ανατροπή -Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα