Ρίκα Διαλυνά: Η νέα ζωή στην Κρήτη, η απώλεια του συζύγου της και η σχέση με τη Βουγιουκλάκη

Η Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κωνσταντίνα Αρκά για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την απόφαση να μετακομίσει στην Κρήτη, την απώλεια του συζύγου της, την καριέρα στην Αμερική αλλά και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για την απώλεια του συζύγου της και την απόφαση να μετακομίσει στην Κρήτη

«Πριν από

5,5 χρόνια έχασα τον άνδρα μου. Μέχρι τότε δεν ερχόμουν στην Κρήτη, αλλά όταν έφυγε δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι μου, ήταν μεγάλο και το κάθετι μου θύμιζε εκείνον. Επειδή έχω τον εγγονό μου στην Κρήτη κι όλη την οικογένεια, φέτος αποφάσισα να  εγκατασταθώ εδώ πέρα.

Για πολλά χρόνια ήμουν πολύ χάλια με τον χαμό του συζύγου μου αλλά τώρα αρχίζω να το συνηθίζω. Έχω όμως ένα παράπονο. Δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρό μου. Ήμασταν πολύ δεμένοι με τον άνδρα μου, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν ζεστός, έξυπνος, διάβαζε πολύ».

Για τη συμμετοχή και νίκη της στα καλλιστεία

«Πήγα στα καλλιστεία, αν και δεν ήθελε ο πατέρας μου. Όταν βγήκα ήμουν ντροπαλή και άκουσα να λένε “καντε κάτι στη Διαλυνά γιατί είναι απερίγραπτη”. Συγκεντρώθηκα, έλεγα στον εαυτό μου ότι είμαι όμορφη κι όταν το αισθάνθηκα κιόλας βγήκα έξω και έγινε ο χαμός. Βγήκα πρώτη. Είχα πει ότι αν δεν βγω, θα γινόμουν καλόγρια και το εννοούσα. Ήταν ένα όνειρο αυτό!»

Για την πρόταση του Μάρλο Μπράντο και την καριέρα στην Αμερική

«Αυτό με τον Μάρλο Μπράντο έχει γίνει… Όταν πήγα στο στούντιο και οι 72 καλλονές έτρεξαν πάνω του, εγώ έμεινα στην άκρη. Δεν ήθελα να ανακατευτώ. Και κάποια στιγμή τον βλέπω να έρχεται δίπλα μου και να με ρωτά “αν θέλω να φάμε μαζί απόψε”. Αρνήθηκα και έγινε το γεγονός επειδή υπήρχαν κάμερες εκεί. Αυτό δεν έχει ξεχαστεί από τότε. Την καριέρα μου στην Αμερική και την Ευρώπη δεν την εκτίμησαν στην Ελλάδα γιατί ήμουν πολύ σεμνή. Ήρθα και δεν ήθελα να αισθάνομαι ότι είμαι κάποια. Δεν είπα ποτέ το εγώ…».

Για τη σχέση και συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την αγαπούσα πάντα. Είχε παίξει ρόλο και ο Παπαμιχαήλ, που την ώθησε γι’ αυτά που έκανε. Η ταινία “Διπλοπενιές” είχε πάει στις Κάννες. Εγώ πήγα το βράδυ στο δείπνο κι όταν με είδαν οι παπαράτσι ήρθαν όλοι πάνω μου. Τότε ο Παπαμιχαήλ είπε στην Αλίκη “αν δεν σηκωθείς να φύγουμε σε χωρίζω” και έδειρε και τον Μιχαηλίδη που είχαν κάνει μαζί την ταινία».

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη Ξυλά: «Έχω υπάρξει σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα»

 Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Δεν τη στήριξε κανείς στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη»

 Σασμός: O Ευθύμης παίρνει εντολή για την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή -Όλες οι εξελίξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα