Ρίκα ∆ιαλυνά: «Δεν µπορούσα να το συνειδητοποιήσω και έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη»

Τα τελευταία χρόνια, η Ρίκα Διαλυνά έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ζει μόνιμα εκτός Αθηνών.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη και -μεταξύ  άλλων- μίλησε για την απώλεια του συζύγου της και τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

Ισχύει ότι δεν ζείτε πια στην Αθήνα;

Ναι,

ισχύει. Ο άνδρας µου «έφυγε» τον Ιούνιο του 2017 και αποφάσισα, έπειτα από έναν χρόνο που πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, να έρθω στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου εδώ είναι η κόρη µου και ο εγγονός µου.

Με τον σύζυγό σας, Νίκο Χρυσικόπουλο, ήσασταν µαζί 36 υπέροχα χρόνια. Πώς βιώσατε την απώλειά του;

Όταν «έφυγε», δεν µπορούσα να το συνειδητοποιήσω και έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη. Ξένα πρόσωπα, που δεν είχαµε σχέση, µου στάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγµές και µε έπεισαν να πάω για λίγο στην Κρήτη, όπου και κατέβηκα για τρεις µήνες. Μετά ο κορονοϊός µε βρήκε στο Ηράκλειο. Τελικά διαπίστωσα ότι στην Κρήτη υπάρχουν πιο πολλά πράγµατα που µε κρατάνε εδώ.

Σκεφτήκατε ποτέ να προχωρήσετε τη ζωή σας;

Όχι, σε καµία περίπτωση. Ούτε κατά διάνοια. Όταν έχεις περάσει 36 ολόκληρα χρόνια µε έναν άνθρωπο ο οποίος, λίγο πριν «φύγει», µου είπε ένα βράδυ «Ρίκα, τι όµορφη που είσαι;» και του απάντησα «Νίκο µου, δεν είµαι πια όµορφη όπως σκέφτεσαι» και µου είπε «εγώ σε βλέπω µε τα µάτια της ψυχής µου». Είχε έναν δυναµισµό και µια ευαισθησία. ∆εν θα µπορούσα ποτέ να ξεχάσω τον Νίκο µου.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας για Τέμπη: «”Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα να στεναχωριέσαι έτσι”, μου είπε η σύντροφός μου» 

Τάσος Γιαννόπουλος για την υπόθεση του Φιλιππίδη: «Γνώριζα μόνο ένα περιστατικό» 

Τέμπη: Η σπαρακτική ανάρτηση του καθηγητή της Αναστασίας Αδαμίδου -«Σου χρωστάω μια συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα