Ρούλα Κορομηλά: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της αδερφής της -Η τρομερή ομοιότητά τους

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες της τόσο από το τώρα όσο και από το μακρινό παρελθόν.

Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία, στην οποία όμως δεν ποζάρει εκείνη αλλά η αδερφή της.

«Μy sister»,

έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην λεζάντα της σχετικής της ανάρτησης, στην οποία μπορεί κανείς να διακρίνει την τρομερή τους ομοιότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Μέχρι στιγμής, η Ρούλα Κορομηλά έχει εμφανιστεί δημόσια αρκετές φορές με τον πολυαγαπημένο της αδερφό, Θανάση, όμως πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια και για την αδερφή της, η οποία είναι ένα από τα στηρίγματά της.

«Έχω πάντα δίπλα μου τον αδερφό μου τον Θανάση αλλά έχω και μια αδερφή, είναι μακριά από τα φώτα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Τη λένε Λένα. Δε μοιάζουμε καθόλου», είχε αποκαλύψειστον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλί Κάκκαβα: Απαντά για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση -«Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι δεν με ενδιαφέρουν απαραίτητα»

Καλύτερα δε γίνεται: Εκτός εκπομπής Ραφαηλίδης και Νικόλιζα -Τι είπε η Ναταλία Γερμανού

Σοϊλέδης κατά Καραγκούνια: «Δεν πιστεύω ότι βλέπουν τη συμπεριφορά του και λένε ότι είναι στα καλά του»

Keywords
Τυχαία Θέματα