Ρούλα Κορομηλά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σεισμό στην Τουρκία – «Πληγές που δεν κλείνουν ποτέ»

Οι σεισμοί που πλήττουν την Τουρκία τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν στερήσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους ενώ έχουν καταστραφεί πολλές περιουσίες. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του πλανήτη είναι συγκλονιστικές και μαρτυρούν το άγχος, τη θλίψη και την αγωνία για την επόμενη ημέρα των κατοίκων.

Η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, μιας και τα βλέμματα των παιδιών που κρύβονται οπουδήποτε

για να προστατευτούν ραγίζουν καρδιές. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την εικόνα ενός μικρού κοριτσιού, που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, και έγραψε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

«Ποιον δεν συγκλονίζουν αυτά τα ματάκια μέσα στα ερείπια ; Η απώλεια και ο πόνος δεν έχουν σύνορα. Χιλιάδες νεκροί . Χιλιάδες εγκλωβισμένοι στα ερείπια. Χιλιάδες άστεγοι μέσα στην παγωνιά. Είναι άνθρωποι που έχασαν βίαια τη ζωή τους. Χιλιάδες αγνοούμενοι.

Μάχη από τους διασώστες στα ερείπια. Φόβος. Φρίκη. Καταστροφή. Πληγές που δεν κλείνουν ποτέ. Ανθρωπιά και αλληλεγγύη τα όπλα μας πέρα από φυλές, σύνορα ,θρησκείες…. Είμαστε πάντα κοντά σ’ αυτούς που υποφέρουν».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη για «Πρωινό Καφέ»: «Δεν έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη από το ραντεβού που μας είπαν ότι κόβεται»

 «Έκαψε» τον Μουτσινά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την ατάκα για το Survivor: «Το ένστικτο της πηδ…ς»

 Γιώργος Γρηγοριάδης: Ο παρουσιαστής θα γίνει μπαμπάς! Το βίντεο με τη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα