Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Με ένα αυτοάνοσο νόσημα διαγνώστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την ασθένειά της αλλά και την ψυχολογική κατάστασή της. Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε πως η μητέρα από την Πάτρα έχει λύκο στο αίμα, ενώ διαγνώστηκε και με ένα σπάνιο γονιδιακό νόσημα, που μπορεί να οφείλεται για τον θάνατο των παιδιών της.

«Έρχεται η δικαίωση σιγά – σιγά για τη δυστυχισμένη

γυναίκα, που έχασε τρία παιδιά. Πριν από λίγες ημέρες, είχε διαπιστωθεί πως η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο στο αίμα. Αυτό έδωσε την αφορμή να κάνουν περαιτέρω ειδικές εξετάσεις. Αν οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Η ασθένεια που πάσχει είναι μια σπάνια μετάλλαξη ενός γονιδίου. Αυτή η ασθένεια μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά και μπορεί να σχετίζεται άμεσα με τους θανάτους τους. Δυστυχώς είναι κληρονομικό και έχει σχέση με τέτοια επεισόδια», είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας.

Όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για την κατάσταση της υγείας της.

«Η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι χάλια. Το να διαπιστώνεις ότι έχεις λύκο στο αίμα και ένα σπάνιο γονιδιακό νόσημα που σε βαραίνει, να νιώθεις την ευθύνη ότι γι’ αυτό έχασαν τη ζωή τους τα παιδιά σου, να βρίσκεται στη φυλακή ενώ δηλώνεις αθώα και να έχεις και αυτή την κοινωνική αντιμετώπιση σε επηρεάζει».



Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Υπάρχει λόγος που βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά»

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είμαι καταπονημένος από τον covid, δεν έχω κουράγιο»

 Γιώργος Σαμπάνης: Η ενόχληση με τις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή

Keywords
Τυχαία Θέματα