Ρούλα Πισπιρίγκου-“Βόμβα” Μπαλάσκα στο Πρω1νό: «Είμαστε κοντά σε σύλληψη από το στενό περιβάλλον»

Oι εξελίξεις για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα δεν έχουν τελειωμό, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακες Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

O Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε σήμερα 11/4 στο Πρω1νό, αναφέροντας πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σύντομα σύλληψη από το στενό

περιβάλλον της κατηγορούμενης.

«Μαθαίνω ότι μέχρι το Πάσχα, λέει μια πληροφορία δικιά μου, ότι έχει δεθεί κι άλλο πρόσωπο. Και ότι μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρχει σύλληψη κι άλλου προσώπου μέχρι το Πάσχα. Το ξέρετε κι εσείς αυτό;», τον ρώτησε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να του απαντά «ναι, και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον. Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις. Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις, οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα-Πρω1νό: Δόθηκε εντολή για την εκταφή της Μαλένας

Δήμητρα Πισπιρίγκου -παρέμβαση στο Πρω1νό: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα

Brooklyn Beckham-Nicola Peltz: Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον παραμυθένιο γάμο τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα