Ρούλα Σταματοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση του γιου της

Η Ρούλα Σταματοπούλου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος, την περασμένη Πέμπτη βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο.

Μια μέρα μετά τη βάφτιση, η γνωστή make up artist μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για το μυστήριο και το ξεχωριστό τάμα που είχε στην Παναγία πριν έρθει στον κόσμο ο μπέμπης της.

«Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος, ήρθαμε διακοπές στην Τήνο.

Είπα στην Παναγία πως αν μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ερχόμουν να το βαπτίσω εδώ. Δεν είμαι καλή στα τάματα. Με το που γίνεται το θαύμα δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί και καθώς χάιδευα την κοιλιά μου λέγοντας άγγελέ μου, άγγελε, κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο από αυτό κι έτσι βγήκε ο Μιχαήλ – Άγγελος.

Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που μαζευτήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Ρούλα Σταματοπούλου.

Λίγες μέρες μετά το μυστήριο, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τη βάφτιση και τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

View this post on Instagram

A post shared by Roula Stamatopoulou (@larou1)

View this post on Instagram

A post shared by Roula Stamatopoulou (@larou1)

View this post on Instagram

A post shared by Roula Stamatopoulou (@larou1)

View this post on Instagram

A post shared by Roula Stamatopoulou (@larou1)

«ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ -25/5/23. Άγγελέ μας… μπήκες στον δρόμο του θεού! Από τις πιο συγκινητικές και χαρούμενες μέρες της ζωής μας…όλα ήταν μαγικά!!!! Να είσαι καλότυχος και ευλογημένος  και ο Μιχαήλ Αρχάγγελος να σε έχει πάντα κάτω από στις φτερούγες του!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας και την αγάπη σας! Αλλά και όλους τους συντελεστές που την θετική τους ενέργεια και με τον επαγγελματισμό τους βοήθησαν αυτή η μέρα να γίνει μαγική ακριβώς έτσι όπως το ονειρευόμασταν», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου στο Instagram για τη βάφτιση του γιου της.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η οργισμένη απάντηση στην Καινούργιου -«Από σεβασμό στο κανάλι δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου»

Γιάννης Κότσιρας: O λόγος που γνώρισε τον μπαμπά του για πρώτη φορά σε ηλικία 2,5 ετών

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη -«Κι οι δυο μαζί μπορούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα