Σασμός: Ο Μανόλης αποκάλυψε στον παπά ότι ο Μαθιός είναι φονιάς – Πανικός στο Twitter

Οι τηλεθεατές του «Σασμού» περίμεναν έναν χρόνο μέχρι τη στιγμή που ο Μανόλης θα ομολογούσε στην αστυνομία ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή. Ο ίδιος μπορεί να αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό του, προκειμένου να διώξει το βάρος από πάνω του, όμως προτίμησε να εξομολογηθεί στον παπά Μιχάλη ότι είδε τον φονιά του Στεφανή κι όχι στην αστυνομία.

Μετά από μήνες που βασανίζεται, βλέπει εφιάλτες και κλαίει, ο Μανόλης βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να αποκαλύψει αυτό που κρύβει εδώ και έναν χρόνο, με τον παπά Μιχάλη να παθαίνει σοκ,

μη πιστεύοντας στα αυτιά του. Τώρα και εκείνος γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, ωστόσο δεν μπορεί να το αποκαλύψει σε κανέναν, καθώς ο Μανόλης το εκμυστηρεύτηκε στο πλαίσιο της εξομολόγησης.

Οι τηλεθεατές του «Σασμού» έγιναν μάρτυρες αυτής της αποκάλυψης και φυσικά σχολίασαν μέσα από το Twitter την απόφαση του Μανόλη να «σπάσει» τη σιωπή του λίγο πριν από τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική.

Άλλοι ένιωσαν λύτρωση με την εξομολόγηση του Μανόλη, άλλοι στράφηκαν κατά του, καθώς υποστήριξαν ότι αυτό έπρεπε να ‘χει γίνει καιρό ενώ άλλοι σχολίασαν την αντίδραση του παπά Μιχάλη, ο οποίος φαίνεται πως γνωρίζει για πολλούς θανάτους και κρατάει το στόμα του κλειστό.

#sasmos

Να υποθέσω πως ο ακριβοδίκαιος παπά-Μιχάλης που κάλυπτε 20 χρόνια τον φονιά Παυλή σοκαρίστηκε τόσο γιατί ξέρει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου! pic.twitter.com/e18grmY7PG

Keywords
Τυχαία Θέματα