Σασμός: Οι πρωταγωνιστές στα παρασκήνια των γυρισμάτων – Νέες φωτογραφίες

Ο «Σασμός» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της περσινής σεζόν, αφού κατάφερε να σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η καθημερινή σειρά του Alpha επιστρέφει σε μερικές ημέρες με νέα επεισόδια, που πρόκειται να καθηλώσουν, όπως φαίνεται από τα spoilers που έχουν ήδη δει το φως

της δημοσιότητας.

Ο Στέλιος Μάινας, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Μάνος Πετούσης και η Γιώτα Φέστα είναι τα πέντε πρόσωπα που προστέθηκαν στον β’ κύκλο του «Σασμού» και αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών με τους ρόλους τους. Μπορεί το φινάλε να «πλημμύρισε» τους τηλεθεατές με ερωτηματικά σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, όμως οι ανατροπές και οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν εκεί.

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς έκαναν γυρίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα. Τακτικά, μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage, χωρίς, ωστόσο, να μαρτυρούν τι θα δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stathis Mantzoros (@mantzorosstathis)

Αυτή τη φορά, ο Στάθης Ματζώρος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Τσολερίδης φρόντισαν να μας δώσουν μια γεύση από τα γυρίσματα του «Σασμού». Ο τηλεοπτικός Παντελής μας ενημέρωσε για τις επισκέψεις που είχε στο καφενείο του ενώ ο Νίκος Τσολερίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαπα ή αλλιώς Μαρίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsoleridis Nikos (@nikostsoleridis)

Ακόμα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ευχαρίστησε δημόσια την κομμώτριά της για όλα τα χτενίσματα που της κάνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Σασμού», ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του μπαμπά της, Ρόμπερτ -«Παίρνω τον χρόνο μου…»

 Σπύρος Μπιμπίλας: Έστειλε εξώδικο στον Αλέξη Κούγια

 Χαμογέλα και πάλι: Ακόμη δύο νέες προσθήκες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα