Σάββας Πούμπουρας: Η περίεργη αντίδραση την ώρα που η Μενεγάκη χόρευε στο πλατό

Πολλά γράφονται και ακούγονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τις σχέσεις του Σάββα Πούμπουρα και της Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την ατάκα που «πέταξε» η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της στην εκπομπή της Τετάρτης (14/6): «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια».

Η ομάδα της εκπομπής «Οpen Weekend» εντόπισε ένα στιγμιότυπο που ακολούθησε την ίδια μέρα στο πλατό της εκπομπής του Mega, στο οποίο φαίνεται η περίεργη

αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα την ώρα που η παρουσιάστρια χόρευε.

«Κάνω και την πασαρέλα μου να με δείτε και λίγο», ακούγεται να λέει η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας μια χορευτική κίνηση, ενώ την ίδια στιγμή η κάμερα «τσακώνει» τον Σάββα Πούμπουρα να κάνει έναν περίεργο μορφασμό.

Οι αναρτήσεις του Σάββα Πούμπουρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Τετάρτης (14/6)

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκπομπής, ο παρουσιαστής κοινοποίησε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε: «Πολύ ντόρος για το τίποτα», ενώ στη συνέχεια σε ένα story έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον. *και ο νοών».

Mάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι τα όσα έγραψε και είπε ο Σάββας Πούμπουρας αποτελούν μια έμμεση απάντηση στην παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Το έκτακτο συμβούλιο και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα για τα γενέθλια της μαμάς της -«Είχα ξεχάσει πώς είναι να σε φροντίζουν»

Μαρία Κορινθίου για το «Πρω1νό»: «Έχω χάσει την υπομονή μου με την εκπομπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα