Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με βλέπετε σε μαύρα χάλια»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και όλα όσα την απασχολούν και την προβληματίζουν.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του «Survivor» δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω των οποίων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

«Με

βλέπετε σε μαύρα χάλια. Τον τελευταίο καιρό έχω χαθεί κάπως από τα social media. Δεν σας μιλάω πολύ. Γενικά δεν κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω και πάρα πολύ όρεξη. Με όλα αυτά που συμβαίνουν είτε στον κόσμο, είτε στη ζωή μου, ή στον καθένα μας είναι λογικό. Και σε εσάς είναι λογικό.

Πολλά κορίτσια περιμένετε από εμένα να σας ανεβάσω τη διάθεση. Κανείς δεν ξέρει τι σταυρό κουβαλάει. Είναι λογικό να πέσουμε. Επιβάλλεται να σηκωθούμε. Εγώ προσπαθώ εδώ και έναν μήνα. Είναι λίγο δύσκολο», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Είμαστε οι επιλογές μας και για να μην αφήσω τον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη κάνω πράγματα, αλλά τα κάνω με το ζόρι, επίτηδες για να μην είμαι κλεισμένη στο σπίτι και κλαίω. Που εν τέλει το επιλέγω πολλές φορές, αλλά προσπαθώ να μην το κάνω», ανέφερε στη συνέχεια.

Θυμίζουμε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θέλει να έχει πια καμία σχέση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η δεύτερη για τον Σπύρο Μαρτίκα και την συμπεριφορά του στο «Survivor All Star».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλειος Κωστέτσος: «Έχω ακόμα τη φοβία μη πάθω αυτά που έπαθαν οι γονείς μου»

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στον αέρα του ΣΚΑΪ αν τον «διώχνουν» από το κανάλι -«Συνήθως δε μιλάω γι’αυτά αλλά θα μιλήσω»

Γιάνης Βαρουφάκης: Προσήχθη 19χρονος για την επίθεση σε βάρος του

Keywords
Τυχαία Θέματα