Σε μπελάδες με το νόμο η Sarah Jessica Parker

Σε μπελάδες με το νόμο βρίσκεται ξαφνικά η Sarah Jessica Parker, καθώς η πρώην υπάλληλος της, Heather Holt, η οποία εργαζόταν σε ένα από τα καταστήματα παπουτσιών όπου διαθέτει, μηνύει τη διάσημη ηθοποιό επειδή φέρεται να μην κατέβαλλε τις υπερωρίες της.

Η ίδια ισχυρίζεται σε έγγραφα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που κατέθεσε την Τρίτη, ότι η Parker και ο συνεργάτης της, George Malkemus δεν πλήρωσαν τις υπερωρίες της από τις 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και την 1η Μαρτίου

2020.

«Η ενάγουσα δεν αποζημιώθηκε επαρκώς με το ποσοστό των υπερωριών για όλες τις ώρες που εργάστηκε εκτός του σαρανταώρου για κάθε εβδομάδα εργασίας», ισχυρίζεται η αγωγή χωρίς να αναφέρει το ακριβές ποσό που διεκδικεί η Heather Holt.

Σύμφωνα με την αγωγή, η ίδια ζητά πίσω τους μισθούς συν τους τόκους. «Όλοι οι Nεουρκέζοι αξίζουν να πληρώνονται για το χρόνο που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου για την αποπληρωμή των μισθών των εργαζομένων είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που φέρεται ότι παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτήσει, ακόμη και διασημότητες όπως η κα Parker», σχολίασε ο δικηγόρος της, Lawrence Spasojevich.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της Sarah Jessica Parker σχολίασε: «Μάθαμε για την αγωγή μέσω της έρευνά σας και εξετάζουμε τις κατηγορίες».

Διαβάστε περισσότερα:

Στο «Μαζί σου» στενή φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης: «Μαζί διασκεδάζαμε το βράδυ πριν από τη σύλληψη της»

Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν φαντάζεστε σε ποια Ελληνίδα celebrity θα άλλαζε χρώμα στα μαλλιά!

Θλίψη: 34χρονος ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή του…

Keywords
Τυχαία Θέματα