Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 5α γενέθλια του γιου της!

Ημέρας χαράς και γιορτής είναι η σημερινή για τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς το παιδάκι τους έχει γενέθλια! Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηναίων σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια έγιναν γονείς, με εκείνη να φέρνει στον κόσμο τον γιο τους.

Ο μικρός Δήμος σκόρπισε χαμόγελα σε όλους και μεγάλωσε την οικογενειακή ευτυχία τους. Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ωστόσο ο Κώστας Μπακογιάννης έχει κι άλλα παιδιά από προηγούμενους

γάμους του. Ανήμερα, λοιπόν, τον γενεθλίων του Δήμου, η Σία Κοσιώνη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με το παιδί της και αναφέρθηκε στις εκπλήξεις που ζει καθημερινά από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

«Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα. Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου!».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Tour στην Αμερική για τους νιόπαντρους – Φωτογραφίες

 Σοφία Βόσσου: «Είμαι τρισευτυχισμένη που αρραβώνιασα την κόρη μου»

 Νίκος Μάνεσης: Το νέο σχόλιο για την τηλεθέαση, μετά τα νούμερα της χθεσινής εκπομπής

Keywords
Τυχαία Θέματα