Σίσσυ Χρηστίδου -Αλέξης Κούγιας: Ένταση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» -«Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα (20/3) τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον ίδιο ωστόσο να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Γιάννη Βλάχου, δικηγόρου δύο εκ των ατόμων που έχουν καταγγείλει τον σκηνοθέτη, ο  Αλέξης Κούγιας σημείωσε ότι «Μου κάνει εντύπωση ότι ένας δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση ένα χρόνο ανακαλύπτει μετά από ένα χρόνο υλικό που υπάρχει στη δικογραφία, το οποίο αξιολογήθηκε από τη δικαιοσύνη και

δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο. Και έρχεται αυτός ο δικηγόρος, αποδεικνύοντας ότι μάλλον δε γνωρίζει το υλικό της δικογραφίας, και λέει ότι θα κάνει μήνυση για αυτό το υλικό. Αυτό το υλικό είναι γνωστό σε όλους μας εδώ και ένα χρόνο. Είχε βρεθεί ένα κινητό με φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχει καμία σχέση με ανήλικους. Δεν είναι πορνογραφικό υλικό. Το υλικό αυτό το γνωρίζω, δε γνωρίζω να υπάρχει πορνογραφικό υλικό. Αυτά βρέθηκαν σε ένα κινητό τηλέφωνο στο σπίτι του αδερφού του κ. Λιγνάδη. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιες συμπεριφορές».

Στη συνέχεια, όταν η κουβέντα πήγε στην Τζεφ Μοντάνα, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά στην εκπομπή.

Σίσσυ Χρηστίδου .: Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;

Αλέξης Κούγιας.: Δε ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή.

Σίσσυ Χρηστίδου.: Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε.

Η ένταση συνεχίστηκε και στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο.

«Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», είπε αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Ηλιάκη: Τα άγχη της ως νέα μαμά και ο ρόλος του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη

Αμαρυλλίς: Βόλτα με τον νεογέννητο γιο της -Φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Όλοι μου λένε ότι ήταν εμπόδιο η παρουσία μου στους ONE»

Keywords
Τυχαία Θέματα