Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στο MEGA

Νωρίτερα την Τετάρτη το MEGA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία θα βρίσκεται τα Σαββατοκύριακα κοντά στους τηλεθεατές.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του σταθμού.

Μάλιστα δημοσιεύτηκε και βίντεο στον λογαριασμό του MEGA στο instagram

οπου η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω να το πω πως είμαι πια στο MEGA».

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Η παρουσιάστρια στην συνέχεια δημοσίευσε σε instastories της ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει την ομάδα της που παραμένει η ίδια και τη νέα σεζόν στο MEGA.

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (η μητέρα της νοσηλεύεται εκεί με λευχαιμία), όλα καλά είμαστε δυνατές.

Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά… αυτά. Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου,  προσθέτωντας στο βίντεο τα ονόματα του Παύλου Σταματόπουλου, του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ελένης Βουλγαράκη.

Δείτε το βίντεό της:

Διαβάστε ακόμα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA -Η ανακοίνωση του καναλιού

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι φουλ ερωτευμένος! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 23χρονη σύντροφό του

Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης

Keywords
Τυχαία Θέματα