Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στο πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ του Σαββάτου 11/2 και πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι του που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανάμεσά τους η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Κώστας Φραγκιολιάς, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και άλλοι…

Στη λίστα με τις απουσίες υπήρχε το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου κι εκείνη έσπευσε να δώσει εξηγήσεις μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή

παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων και ο λόγος αφορούσε στα παιδιά της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τα Σάββατα είναι η ημέρα του Σαββατοκύριακου που έχει εκείνη τους δύο γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ, συνεπώς πέρασε τον ελεύθερο χρόνο μαζί τους, που αποτελούν ούτως ή άλλως πάντοτε την προτεραιότητά της.

«Τον αγαπάμε πάρα πολύ και του στέλνουμε την αγάπη μας. Και αυτοί που δεν πήγανε, μπορεί να μην μπορούσανε να πάνε. Για μένα το λέω. Εγώ τι να κάνω; Ή θα έπρεπε να πάω με τα παιδιά μου… Αν θέλετε να έρθω κάπου θα πρέπει να είναι κάπου που να μπορούν να έρθουν τα παιδιά και ώρες και μέρες…», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτές είναι οι επιλογές. Δεν είπα στον Δημήτρη να αλλάξει την ημερομηνία του πάρτι του για να πάω. Του είπα πως αν ήταν Κυριακή… Κυριακή μεσημέρι παίρνει τα παιδιά ο μπαμπάς τους. Κυριακή βράδυ θα μπορούσα να πάω. Είναι συγκεκριμένες οι μέρες που μπορώ να βγω… Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν συντονιζόμαστε».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Αναστασοπούλου: Απαντά στις φήμες συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν

 Γιώργος Θεοφάνους: Όταν είχε απορρίψει την Ήβη Αδάμου – «Ζητώ συγγνώμη»

 Δώρα Τσαμπάζη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα